Menu

Gjør turneen enklere – organiser bilen!

Er du artist eller spiller i band? Mange norske artister gjør det meste selv, fra lydteknikk til å sette opp stoler i salen og å frakte utstyr. Kanskje har dere investert i en varebil, så dere enkelt kan samle alt før turné gjennom det langstrakte landet vårt? Da kan det være lurt med et system for organisering av bilen.

Organiser bilen med worksystem

Kanskje blir dere så store en gang at turneen deres fraktes av 60 semitrailere, slik tilfellet er når tyske Rammstein kommer til Norge. Inntil videre, kan dere kjøpe et system fra worksystem.no for å utnytte plassen i varebilen på best mulig måte. Slik får dere en ryddig og oversiktlig bil, med en plass til alt som trengs av kabler, miksebord, høyttalere og instrumenter. Når dere skal ut på Norgesturné er det en stor fordel at alt har en fast plass i bilen, slik at dere enkelt kan se hva som mangler. Ganske kjipt å ha kjørt langt, for så å oppdage at dere mangler en kabel, og måtte en kjøpe ny?

Mindre stress, mer klarhet

Ikke bare blir det enklere å pakke før du drar, det blir også enklere å pakke ned utstyret etter konserten. Med bilinnredning kan du få et hyllesystem med skuffer, som gjør det lett å holde oversikt over alt utstyret. Derfor er det lett å sjekke om noe mangler, særlig hvis dere markerer hver hylle og skuff med merkelapper. Imponer arrangørene ved å være Norges mest organiserte band. En annen fordel er at det tar mye kortere tid å rigge opp på scenen, dersom dere har dårlig tid. Gjennom å være organiserte, slipper dere unødvendig stress og irritasjon. Har arrangøren frivillige som hjelper til med rigging, kan dere også sende disse ut i bilen for å hente ting, nettopp fordi dere vet nøyaktig hvor alt er.

Mange muligheter

Det er mange muligheter for hvordan du kan organisere bilen din med ny bilinnredning. Dersom dere skal laste alle instrumentene i samme bil, har dere kanskje ikke plass til et fullt system. Likevel kan dere for eksempel ha en skuffeseksjon til plekter, gitarstrenger, og andre småting som er greit å ha med seg. Selv om det å spille i band ofte forbindes med litt kaos, trenger det absolutt ikke være sånn. Opplev hvordan det å være organisert kan gjøre turnélivet mye enklere.