Menu

Gratis musikk på iPhone rett fra nettskyen

En av de aller mest populære måtene folk lytter til musikk på i dag er via strømming (streaming). Denne metoden er veldig praktisk ettersom at du kan lytte til favorittmusikken din uten å måtte bruke lagringsplassen på din iPhone. En annen måte å gjøre dette på er å bruke Cloud Music Player- Som navnet tilsier brukes det her nettskyen til å avspille sangene du vil høre.

Nettskytjenester for bedrifter

Men nett skytjenester er så mangt. Du kan med din egen bedrift unngå utgiftene med å måtte leie egne servere i tillegg til utgifter som å lønne de som opererer disse og all annen infrastruktur som kreves. Du trenger faktisk ikke annet enn en stabil egen internettoppkobling! Det er derfor ingen tvil om at nettskytjenester i dag tilbyr høy fleksibilitet og økonomiske besparelser for bedriften din som i tillegg kan skreddersys dine egne spesielle behov og preferanser.

Cloud Music Player

Et godt alternativ for å lytte til musikk på din iPhone i dag er Cloud Music Player. Dette fordi det er helt gratis og siden appen foreløpig kun er kompatibel med iOS. Dette er nok årsaken til at denne spilleren er blitt så populær som den er blitt. Nettskyen blir av den grunn helt sentral for å bruke dette alternativet. Det finnes mange fordeler med denne, en av de største er at den er kompatibel med en rekke kjente nettskytjenester slik som Dropbox, Google Drive, Box og OneDrive, bare for å nevne noen få. Dermed laster du bare opp de sangene du vil høre i nettskyen og er ikke nødt til å lagre musikkfilene på telefonen din. Dette er jo vesentlig mer plassbesparende.

Så, med en Cloud Music Player kan du sette deg godt til rette og bare nyte dine favorittlåter på din iPhone. Dette uten å måtte tenke på hvor mye lagringsplass sporene tar eller gå på kompromiss med hvilke sanger du skal velge – eller måtte velge bort. Du ser detaljene for hvert musikkspor i selve appen. I tillegg til de vanlige detaljene om sangen slik som tittel, hvilket album sangen er fra, årstall for utgivelsen, osv., vil du også få informasjon om hvilken nettskysystem som blir brukt til lagring av låten. Hvis du bruker mer enn en eneste plattform er jo dette uhyre praktisk og oversiktlig. Da har du full kontroll på det hele selv.