Menu

Rett sko til rett anledning

Når man driver med lyd, er det viktig å tenke på all lyd man lager, og dette gjelder også med skoene vi bruker. Ikke bare kan feil sko gi ulyder på helt feil tidspunkt, de kan også forårsake skader på både personer og utstyr, dersom uhellet virkelig er ute. Tenk derfor på anledningen før du trekker på deg de store Vans-ene dine, eller kanskje du foretrekker de behagelige Converse-skoene som «alle» bruker nå om dagen? Uansett – her vil du finne noen tips å tenke på når det gjelder valg av sko.

Sko til studioinnspillingen
For en riktig god lyd på plateinnspillingen, er det viktig å tenke gjennom alle faktorene som kan spille inn, og sko som knirker, glir eller bare rett og slett bråker mot gulvet er en viktig faktor. Hos Footway.no finnes det mange sko å velge mellom som kan møte ulike behov, og fordelen er at du har hele sortimentet deres til rådighet. Det er bare å velge og vrake, og kanskje ender du med ett par kule sko som du kan vise frem etter at jobben er gjort, og ett par myke, stille sko som du kan liste deg rundt i studioet på – og kanskje endatil skremme vettet av noen!

Sko til konsert
Skal man spille på konsert, er det viktig at ikke mikrofonen klarer å fange opp alt av lyder rundt i rommet, og her kan Hifisentralen.no være en god guide til bra utstyr å velge til jobben. Også for avspilling er dette et bra alternativ, selv om det nok er utstyr for mer hjemmeavspilling de har rettet sitt fokus. Men de har også et aktivt, bra forum der man kan hente gode råd og tips.

Artistenes skovalg
Ulike artister har ulik smak, selvfølgelig, og dermed blir det umulig å presentere et representativt utvalg i en kortfattet artikkel som dette. Men det vi kan si, er at det finnes mange skopar som har befunnet seg i medienes søkelys, og denne artikkelen på Petapixel.com gir deg et lite utvalg av noen av skoene som har vært tilstede på scenen. Dermed vet du hvilke trender som gjelder, og hvilke sko du skal bestille neste gang du kjøper sko på nett.