Menu

Maksimer lydopplevelsen med smartteknologi

Nå er det jo slik at lyd har mye å si for stemningen i rom. Det er derfor ikke bare lys som er med på å skape lunere atmosfærer. Riktig lyd kan gjøre hjemmet så mye mer hjemmekoselig. Ved å inkludere trådløse høyttalere, kan du enkelt møblere hjemmet med lyd. Strømmer du musikk, podcaster og radio er det greit med en egen app til å styre alt. Tibber kobles enkelt til de ulike trådløse sensorene du har i hjemmet og trenger kun å laste ned en app for å styre alt på en enhet.

Oppnå ønsket stemning i alle rom og spar på strømregningen

Appen byr på digitale strømselskap hvor du får full oversikt over strømforbruket ditt. Det lønner seg å gå for et moderne selskap som tar i bruk moderne løsninger for et smartere hjem og grønnere strøm for å maksimere lydopplevelsen. Grønnere strøm er strømmen du ikke bruker via innsikt i appen for å sørge for å senke forbruket. Det som er med grønnere strøm, er at den har sin opprinnelse fra norsk vannkraft eller solceller. Fordelen med å kunne styre alt fra en app, er at du kan få stemningen du ønsker i alle rom. Det er også mulig å styre for eksempel høyttalere hver for seg. På soverommet kan du gjerne ha på lydbok, mens det i det andre rommet spilles musikk for noen andre i huset. Volumet på lyden justerer du også enkelt etter behov for hvert rom.

Realistisk 3D-lyd

Smartteknologien gir deg flere muligheter. Utenom høyttalere så kan lydplanker by på realistisk lyd og om det er innebygd assistenttjeneste har du enda mer som du kan styre fra mobilen. Dolby atoms er den nye lydteknologien, hvor lyden lagres som koordinater i et tredimensjonalt kart. Lyder fra objekter i filmer vil for eksempel samsvare med posisjonen til objektene for en mer dynamisk og realistisk opplevelse av lyd. Lydplanker har sin høytid med high-end-kvalitet integrert for en mer balansert og fyldig lyd av kvalitet uten at det oppstår forvrengninger. En anbefaling er å sette opp høyttalere av lignende type i samme rom for å få stereolyd. La oss si at den ene fungerer som venstre kanal mens den andre fungerer som høyre kanal. Stereolyd får det til å virke som om lyden kommer fra flere kilder for å skape enda mer dybde, perspektiv og rom i lyden. På denne måten oppnå du at lyden oppleves mer naturlig. For å oppnå surroundlyd på hjemmekinoanleggt kan du koble sammen to høyttalere med andre produkter rundt i rommet. Det er flere tips og triks for bedre lydopplevelse. Best av alt så kan du styre alt dette fra mobilen din.